• All
  • FaceBook
  • FarmVille Трикове
  • Mafia Wars Трикове
gravatar

Facebook е и ще остане безплатен


-Pay Here Icon-Слуховете, че Фейсбук ще въведе месечно заплащане за изпозлване на услугата се въртят в уеб пространството от близо година. Още през януари месец в официалния Фейсбук блог обявиха, че няма да прибягват към подобни мерки и Фейсбук ще остане безплатен. Въпреки това във Фейсбук се появи група "I’m quitting facebook when the start charging $50/per month on July 8, 2010", която доста бързо набра популярност и разпространи валшивия слух, че Фейсбук ще въведат месечна такса от 50$ за използването на услугите, които предлага сайта.
Въпреки, че от Фейсбук постоянно отхвърлят "новините", че ще въведат месечно заплащане за уебсайта, слуховете продължават да се разпространяват и да притесняват обикновените потребители, които явно не могат да живеят без Фейсбук :)
По ирония на съдбата Фейсбук е мрежа, в която фалшивите слухове се разпространяват с изключителна скорост и набират широка популярност за кратко време. Това е и един от начините да създадете голяма и успешна група - като се оповавате на фалшив, но примамлив слух.

Във Фейсбук съществуват и други групи /измамници/, които се възползват от наивните потребителите, като ги гарат да заплатят определена сума, като им обещават, че за в бъдеще ще получат доживотен безплатен достъп до Фейсбук. Всички подобни групи са незнаконни и биват изтривани от съпорта на сайта. Но доста хора изгарят докато това се случи.

Затова изводът е един. Не вярвайте на слуховете разпространявани във Фейсбук :)

Социалната Facebook  мрежа е и ще остане безплатна.