• All
  • FaceBook
  • FarmVille Трикове
  • Mafia Wars Трикове
gravatar

Facebook с изцяло обновен Safety Center

 За Фейсбук сигурността е топ приоритет, което е и причината да обновят своя Safety Center. От Facebook основно наблягат на предлагането на ресурси за "родители, учители, тинейджъри и за хора работещи в сферата на законодателството".
Според изявлението на официалната страница на Фейсбук, от компанията предлагат "четворно" по-голямо съдържание и абсолютно нов и интуитивен интерфейс за тяхния Safety Center. Facebook призовават всички хора да вземат участие в една отворена дискусия, където да се разгледат наложащите проблеми свързани с проблемите на родителите и агенциите за защита на детето, които в момента са доста актуални. Една от темите на тази отворена дискусия ще бъде така нареченият "кибертормоз".

snap-facebook-safety-center
Новият Safety Center е изграден според изискванията на различните агенции за защита на авторски права, защита на децата и редица други световни организации.

От друга страна от Фейсбук все още се противят на предложението за въвеждане на "паник бутон" в интерфейса на уебстраницата им, което е предложено от Ceop (Агенция за защита на детето в Англия) на 4 часова среща във Вашингтон.
За вбъдеще Фейсбук ще инвестират повече от 8 милиона долара в образование и информативни кампании.