• All
  • FaceBook
  • FarmVille Трикове
  • Mafia Wars Трикове
gravatar

Креативни идеи "Как да изненадаме рожденника чрез Фейсбук"

virtparty

Пуснете реклама във Фейсбук

Ако знаете всичко за вашия приятел: работно място, интереси, компания и др. вие можете да пуснете реклама във Фейсбук, която да бъде показана само на него. В текста на рекламата можете да поставите поздравителното съобщение заедно с пожеланията. Можете да го направите от тук:  Facebook Ads.

Направете виртуално парти

За да изненадате някого за рождения му ден, можете да организирате виртуално парти във Фейсбук. Application-а, който ви позволява да направите това се нарича Virtual Party app. Неговото описание е "Направете 5 минутно виртуално парти за ваш приятел напълно безплатно - точно тук във Фейсбук." На това парти вие и вашите приятели можете да играете различни игри, да изпращате пожелание и др. Тематиката на партито може да бъде различна (а не само за рожден ден) например за: дипломиране, раждане на бебе и много др. Ето и линк към приложението: Виртуално Фейсбук парти

birthdaywishes

Добавете песен към пожеланието си

Виждате и скрийншот, предоставен от Mia Chambers, която винаги добавя песен на Paul McCartney към пожеланията, които публикува на стената на рожденника.

Изпратете истински подарък

Изпратете истински подарък чрез Фейсбук. Подаръкът, който изпратите може да бъде получен изпратен на адрес или получен от магазин на по-късна дата. Приложението се казва: RealGifts 

Създайте Facebook Birthday Event

Хората във фейсбук обичат да "присъстват" на различни събития, незвисимо дали те са реални или виртуални (измислени). Създайте събитие във фейсбук по-случай рожденния ден на вашия приятел и поканете всичките си приятели! В страницата на събитието можете да публикувате интересни снимки и видеота на човека, който искате да изненадате :)

birthdayquizСъздайте Birthday Quiz за рожденника

Използвайки Quizzes application, можете да създадете куиз на различни тематика. Мисля, че подобен тест по случай рожденния ден на даден човек е доста оригинална идея за изненада. По този начин можете да покажете до каква степен познавате рожденника :) А също така да тествате и познанията на други ваши приятели :)